Meer weten of een afspraak maken?
Bel met Monique: 06 2611 2739
Mail met Monique: monique@goedgevoed.info
Of ga naar de contactpagina
Het belangrijkst voor mij is dat iemand met (meer) plezier en ontspanning kan eten.

Ik zoek samen met jou naar oplossingen die echt bij je passen. Dan kun je je dieet makkelijk(er) volgen. Daarbij zet ik al mijn kennis en betrokkenheid in om je te adviseren en ondersteunen.


Wat kun je verwachten


In het eerste gesprek formuleren we wat jouw hulpvraag is. Ook vraag ik naar je eetgewoonten, dagelijkse bezigheden, beweegpatroon, fysieke en/of mentale klachten en jouw voedingsvoorkeuren.

We bespreken welke stappen je kunt nemen om jouw voedingspatroon te veranderen. Je krijgt van mij informatie en adviezen die afgestemd zijn op jouw mogelijkheden.

In één of meer vervolgconsulten nemen we door we welke stappen je hebt kunnen nemen, wat goed gaat en wat minder goed, welke problemen je nog ervaart en hoe je die aan kunt pakken. Praktisch, afgestemd op wat jij kunt en met de nodige lichtheid begeleid ik je hierbij.

Puur gezond


Wanneer het bij je past adviseer ik graag een natuurlijke manier van voeden, gebaseerd op de PuurGezond Piramide. Wie over kan schakelen naar (meer) pure voeding eet bijna vanzelf gezonder.

Pure, onbewerkte producten leveren volop voedingsstoffen zoals vezels, vitamines en mineralen en dat zonder onnodige toevoegingen. Bovendien is voedsel dat niet bewerkt is meestal gemakkelijker in een dieet toe te passen dan bewerkte voedingsmiddelen.

Op deze manier eten kan vaak al met kleine aanpassingen. Ik help je graag om dit stap voor stap toe te passen in jouw dagelijks leven.

Privacy


Alles wat je met mij bespreekt, behandel ik vertrouwelijk. Alleen na jouw toestemming neem ik contact op met andere zorgverleners wanneer dit in het belang is van jou of van jouw kind.

Klacht


Ben je niet tevreden over mijn dienstverlening en komen wij er samen niet uit dan kun je een klacht indienen bij het klachtenloket paramedici 1e lijn.
Via mail: info@klachtenloketparamedici.nl
Telefonisch : 030 310 09 29 (bereikbaar van ma t/m vr 9.00 tot 12.30 uur)